marți, 10 februarie 2009

Povestea unei uri minore I

A fost odata ca niciodata un abonament Vodafone reînnoit. Cu el veni si ocazia cumpararii unui nou telefon. Din experienta anilor trecuti, clientul naiv, adica eu, voia neaparat un Nokia. Dar clientul naiv fu îmbîrligat de un angajat Vodafone (îmi asum greseala de a fi crezut ca un fraier ca acei oameni sînt pusi acolo pentru a ajuta sau a ghida clientii - gresit, bai client naiv - angajatii Vodafone de la vînzari sînt pusi acolo pentru a purta o tablita cu numele lor si pentru a vinde produsele proaste mai întîi; dar sa încheiem aceasta paranteza exhaustiva), sa-i spunem pe numele real, Jan, sa cumpere un Samsung ca-i mai ieftin si mai bun.

Au fost platiti deci 60 de lei si s-a intrat în posesia unui aparat negru, cu design placut, destul de simplu, cu o baterie ce tinea 3-4 zile. Toate bune si frumoase cu J700, defunctul caruia îi este dedicat acest blog, pîna cînd apare si zmeul digital sub forma unei defectiuni la ecran.

Zmeul s-a cam grabit la întîlnire si a venit la chiar doua luni de la cumpararea telefonului. Am pornit la drum cu garantia si mi-am irosit si o pauza de masa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu