vineri, 11 decembrie 2009

Basescu e doar gaozofil

România e mult prea murdara

Se stie deja stirea cu sexul oral lipit de numele lui Geoana si de Patapievici care a recunoscut ca este intelectualul lui Basescu, dar în acelasi timp un gînditor liber. Suna putin a orgie ce spune el, dar sa subliniem detaliile : ar fi fost frumos daca într-adevar vorbele i-ar fi fost rastalmacite (nu a fost asa) sau daca Basescu chiar ar fi fost un om onorabil.

Sa reluam în orginal interviul care, ciudat, nu e semnat de nimeni, ci se precizeaza "un trimis special" :

Lucho contra ellos como intelectual público. Por eso soy uno de los intelectuales de Basescu.Por cierto, sé de buena fuente que a Basescu le ofrecieron una cinta de Mircea Geoana recibiendo sexo oral y él se negó a utilizarla en su contra. Es un hombre honesto, créame.Me opongo a ser considerado el intelectual de alguien, soy un intelectual público y libre, pero apoyo al presidente en su lucha contra los oligarcas, en su lucha por la reforma del Estado.Prácticamente tenemos el mismo número de parlamentarios que Estados Unidos, con casi 300 millones de habitantes. De aici.
Traducere libera : Basescu îl futea în gaoz pe Patapievici din moment ce e intelectualul lui si nu putea sa stie astfel de detalii decît din intimitatea lui ; vine careva cu un pornache. Din orgia gay unul striga, ma ala e Geoana si una-i suge pula. Bai nene, a strigat onestul Basescu, mie nu-mi trebuie ceva legat de muie, ci doar ceva ce are legatura cu gaozul dupa cum îmi spune si numele. Declaratia despre onestitate si libertate intelectuala mi se pare mult mai obscena decît orice cuvînt vulgar de pe aici.

P.S. Congresul Statelor Unite are 541 de membri, iar Parlamentul României 471. Iar daca tot nu e bun acest sistem reprezentativ eu zic sa facem unul de 41 de membri, cîte unul per judet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu