miercuri, 23 decembrie 2009

Mircea Badea e o pasarica epilata

Bai, da penele astea-mi gidila curu


In primul rînd pentru ca avea pene pe el si în al doilea rînd pentru ca nu e cocos în curtea lui Voiculescu. Epilarea intervine destul de ciudat în tablou, dar ma rog poate ca prietenia cu Gadea inseamna altceva. Si eu care credeam ca al doilea taie capetele falice ; ma gîndeam bineinteles la starea lui de sugator priceput.

Remarc si incompetenta crasa a oamenilor politici de a face glume potrivite, ca la cele involuntare sînt campioni. Domnule Berceanu, o sugeti bine, pardon traiti bine, nu ? Ati îndeplinit totul, sînteti mîndru de ce ati facut nu-i asa ? Daca tot reactioneaza la pariuri curvele noastre parlamentare poate ar trebui sa le promitem un viol spontan daca mai mint cu nerusinare. Desigur, poporul nostru e mult prea pupincurist si moale.

"Domnule prim-ministru, am pregătit penele, le am la minister, sunt pregătite şi la data care a fost stabilită de la începutul anului o să le înmânez în mod festiv destinatarului", a răspuns Berceanu.

3 comentarii:

  1. Psihologul:
    J 7000,
    nu-i rau! stapanesti scrisul, semantica, mesajul subliminal, retorica, comentariul, opinia, previziunea etc. Ce mai vorbim, esti tare! stii, pupin-pupin, este o tara de care nu vom scapa niciodata. pe non-reactia noastra, a "valahilor" slugi , mizeaza( iar ei cunosc bine treaba asta) potentii si decidentii , si plenipotentiarii, si zeii " vremii" politice din cetatea noastra. Da, ai dreptate. Mai nou- chiar daca erau si in trecut-sau inmultit si gaozarii( Doamne, ce cuvant! , exprima tot!), ceea ce ne divizeaza si mai mult. Asta e! iti dai seama ce miraj, ce betie, ce ameteala, vertij si plutire le provoaca Puterea?! Dar, cand se-nvarte roata o data, zbang!, si lovitura-nfrunte ii darama pe netrebnici, sufocati de propria lacomie. Da, sa fii nebun(fragila granita dintre genialitate si nebunie) , un nebun frumos, poate face diferenta. Este dovedit "Stiintific". Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Psihologul:
    Ciufoi,
    Happy Holidays!like you said: " chickens are decent people." Si pentru lasi exista sarbatori, nu? Asa ca...gata...acum ne bucuram. Intreaga consideratie,
    Silviu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca vor veni pedepse prea curind, iar sarbatorile, e he he, alte dovezi de dresaj.

    RăspundețiȘtergere